Earn lakhs by playing Dainik Bhaskar Quiz

Author:


Dainik Bhaskar Quiz : Dainik Bhaskar Quiz (Dainik Bhaskar Quiz You must have heard about It does not matter if you have not heard it. Today we will inform you how you can win hundreds of thousands of prizes and cash through an application on your cellphone whereas sitting at house. Yes, if you also need to earn lakhs then this choice is also open for you. You too download Dainik Bhaskar’s application now and get a likelihood to earn hundreds of thousands every day.

(*10*)Dainik Bhaskar Quiz

First of all you have to download Dainik Bhaskar application on your android cellphone. After which you can take part in Dainik Bhaskar Quiz. After this you will have to reply all the questions requested through the app accurately. There will be a whole of 10 questions in it. If all your solutions are right then you can take part in the fortunate draw. And if your title comes in fortunate draw then you will get scratch card. Through which you can get your reward. The quiz will be in Hindi. In this, you can win a prize of up to Rs 1 lakh.

(*13*)Amazon Offer: A chance to win 30000 rupees every day on Amazon

(*3*)Register like this

You have to follow some easy steps to take part in this.

  • First of all you have to download Dainik Bhaskar App from Google Playstore.
  • After the app is downloaded, you have to open it.
  • Now you have to fill the requested info and complete your registration.
  • You will also have to select your location.
  • After finishing this process, you will have to reply all 10 questions accurately. After that you can take half in fortunate draw.

immediately’s questions 13 April 2022 and their solutions

Question 1: By what title is Raj Kapoor identified for making movies like Awara, Mera Naam Joker?

Answer: (B) Show-man

Question 2: From which metropolis was the Himalaya Company, well-known for Ayurvedic medicines, began?

Answer: (B) Dehradun

Question 3: Which state of India is the first state in the world to do 100% natural farming?

Answer: (C) Sikkim

Question 4: Which helicopter of the Indian Air Force has made the document for the longest continuous flight in the nation?

Answer: (A) Chinook

Question 5: So far 4 gamers have been retired in T20 historical past. Who was the first participant?

Answer: (A) Shahid Afridi

Question 6: Fast bowler Deepak Chahar has been dominated out of the entire IPL season. Which group was he playing for?

Answer: (A) Chennai Super Kings

Question 7: What is the title of the first Made in India business aircraft that reached Arunachal from Assam?

Answer: (D) Dornier- 228

Question 8: Under which legislation in India can a particular person donate his property?

Answer: (D) Transfer of Property Act

Question 9: Due to the storm in the Philippines, there is heavy destruction. What is the title of this storm?

Answer: (D) Maggi

Question 10: The inflation charge in the nation in the month of March was 6.95%. In how many months is it the highest?

Answer: (C) 17 months



thank you for visiting

One thought on “Earn lakhs by playing Dainik Bhaskar Quiz”

Leave a Reply

Your email address will not be published.